Trend Grey White  Misty Rose L02B 9419

Trend

Grey White & Misty Rose

Vakker funksjonalitet. Tryll frem en estetisk drøm i lekne farger og behagelige materialer som tre og vinyl, kombinert med en lys grå base. De gjennomtenkte løsningene gir orden og effektivitet - selv med begrenset plass.

Panorama

Trend

Misty Rose

S 2020-R

Misty Rose er en leken pastellfarge som samtidig signaliserer varme og ro.

Vivo

Knott 48 mm

Trend Grey White  Misty Rose L02B 9451
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9450
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9448
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9446
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9432
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9468

Linoleum

Vapour

Linoleum er et mykt og kostnadseffektivt naturmateriale og gir benkeplater som er enkle å rengjøre. Det lages av harpiks, linolje og impregnert filtpapir og limes på en to til fire centimeter tykk sponplate.

Trend Grey White  Misty Rose L02B 9454 zoom2

Grohe

Essence Profi

Grohe Essence Profi er et ettgreps blandebatteri med avtakbar svart slange. Høy tut sørger for enkel fylling av store bøtter, og vendingsgraden på 360° gir deg fleksibilitet på vaskerommet

Trend Grey White  Misty Rose L02B 9454

Epoq

Silver

Firkantet og romslig kjøkkenvask i rustfritt stål. Kan også leveres som underlimt i målbestilt benkeplate hvis ønskelig.

Dette vaskerommet
34 701,-

Fronter
Trend Grey White
Trend MIsty Rose

Knott
Vivo Eik 48mm

Innvendige løsninger
Integrert strykebrett

Benkeplate
Linoleum Pewter 30mm

Vask
Silver Detail 530×510

Blandebatteri
Grohe Essence Profi

Som beskrevet over, eksl. hvitevarer.

Alternativ løsning
24 712,-

Benkeplate
Laminate Light Grey Matt

Blandebatteri
Damixa Osier pull-out hand shower

Vask
Epoq Silver 48,5×48,5 toppmontert

Integra

Steel Grey

Raffinerte og rene linjer som lyser opp hverdagens gjøremål. Dette velorganiserte vaskerommet har smarte oppbevarings- og sorteringsløsninger som gjør det enklere å få system i kaoset. For deg som vil bruke mindre tid på huslige plikter og mer på det som virkelig betyr noe.

Trend

Grey White & Misty Rose

Vakker funksjonalitet. Tryll frem en estetisk drøm i lekne farger og behagelige materialer som tre og vinyl, kombinert med en lys grå base. De gjennomtenkte løsningene gir orden og effektivitet - selv med begrenset plass.

Gloss

White

Stilrent design for en aktiv hverdag. Når vaskemaskin og tørketrommel plasseres oppå hverandre, får du mer ut av plassen, uten at det går på bekostning av godt design.

Trend

Emerald Green

Med en smaragdgrønn fargetone og solide arbeidsflater passer denne løsningen for familier med sammensatte behov og en evig voksende skittentøyshaug. Her slipper du å bekymre deg for manglende plass til oppbevaring.

Integra

Chalk

Minimalistisk vaskerom med god funksjonalitet for en aktiv livsstil. Praktiske oppbevaringsløsninger hjelper deg å holde orden på vaskerommet.

Shaker

Steel Grey

Elegant utenpå, praktisk innvendig. Dette vaskerommet effektiviserer husarbeidet, samtidig som det gir deg god oversikt over vaskeutstyret. Smarte oppbevaringsløsninger skaper både ro og orden.

Trend

Sienna & Chalk

Kan vaskerommet bli ditt nye yndlingsrom? Fleksible løsninger med plass nok til å vaske, tørke, dampe, stryke, brette, rydde og romstere - dette vaskerommet oppfyller alle behov.