Integra Chalk L03B 9480

Integra

Chalk

Minimalistisk vaskerom med god funksjonalitet for en aktiv livsstil. Praktiske oppbevaringsløsninger hjelper deg å holde orden på vaskerommet.

Panorama

Integra

Chalk

RAL 9016

Chalk er utpreget minimalistisk med sine rene hvite flater. Den utstråler simplisitet og dempet eleganse.

Epoq

Uttrekkbar skittentøyskurv

Laminat

lndustrial Concrete

Bedre produksjonsmetoder gjør at laminat nå nærmer seg uttrykket til de mer eksklusive overflatene til materialer som stein og massivt tre.

Integra Chalk L03B 9499 zoom

Grohe

Essence L-spout Chrome

Et L-formet blandebatteri med uttrekkbar hånddusj og hvor du har innstillinger for både myk og hard stråle. 360-graders svingrekkevidde gir god fleksibilitet og den høye kranen gjør det enklere å fylle store vaskebøtter

Integra Chalk L03B 9499

Blanco

Andano 400-IF/A

Enkel og elegant. Vask i rustfritt stål som kun bygger 1 mm på benkeplaten, det skaper en illusjon av at vasken er integrert i benkeplaten. En robust og porefri overflate som både er rengjøringsvennlig og hygenisk.

Dette vaskerommet
19 528,-

Fronter
Integra Chalk

Belysning
San Francisco LED-spot

Innvendige løsninger
Uttrekkbar skittentøyskurv 60cm

Benkeplate
Laminat Industrial Concrete

Vask
Blanco Andano 400-IF/A

Blandebatteri
Grohe Essence L-spout Chrome

Som beskrevet over, eksl. hvitevarer.

Alternativ løsning
15 528,-

Front
Viva

Integra

Steel Grey

Raffinerte og rene linjer som lyser opp hverdagens gjøremål. Dette velorganiserte vaskerommet har smarte oppbevarings- og sorteringsløsninger som gjør det enklere å få system i kaoset. For deg som vil bruke mindre tid på huslige plikter og mer på det som virkelig betyr noe.

Trend

Grey White & Misty Rose

Vakker funksjonalitet. Tryll frem en estetisk drøm i lekne farger og behagelige materialer som tre og vinyl, kombinert med en lys grå base. De gjennomtenkte løsningene gir orden og effektivitet - selv med begrenset plass.

Gloss

White

Stilrent design for en aktiv hverdag. Når vaskemaskin og tørketrommel plasseres oppå hverandre, får du mer ut av plassen, uten at det går på bekostning av godt design.

Trend

Emerald Green

Med en smaragdgrønn fargetone og solide arbeidsflater passer denne løsningen for familier med sammensatte behov og en evig voksende skittentøyshaug. Her slipper du å bekymre deg for manglende plass til oppbevaring.

Integra

Chalk

Minimalistisk vaskerom med god funksjonalitet for en aktiv livsstil. Praktiske oppbevaringsløsninger hjelper deg å holde orden på vaskerommet.

Shaker

Steel Grey

Elegant utenpå, praktisk innvendig. Dette vaskerommet effektiviserer husarbeidet, samtidig som det gir deg god oversikt over vaskeutstyret. Smarte oppbevaringsløsninger skaper både ro og orden.

Trend

Sienna & Chalk

Kan vaskerommet bli ditt nye yndlingsrom? Fleksible løsninger med plass nok til å vaske, tørke, dampe, stryke, brette, rydde og romstere - dette vaskerommet oppfyller alle behov.