Gloss White L03A 9812

Gloss

White

Stilrent design for en aktiv hverdag. Når vaskemaskin og tørketrommel plasseres oppå hverandre, får du mer ut av plassen, uten at det går på bekostning av godt design.

Wave

Håndtak 40 cm

Gloss White L03A 9850
Gloss White L03A 9844
Gloss White L03A 9832

Gloss

White

S 0502-G78Y

Gloss White er en stilren minimalistisk modell med rette, blanke flater. Den høyglansede overflaten reflekterer lyset og vil dermed passe godt inn i rom med begrenset lys. Den fungerer også ypperlig som en kontrast til matte overflater for å skape et spennende spill av tekstur og nyanser.

Laminat

lndustrial Concrete

Bedre produksjonsmetoder gjør at laminat nå nærmer seg uttrykket til de mer eksklusive overflatene til materialer som stein og massivt tre.

Gloss White L03A 9832 zoom

Grohe

Get

Grohe Get er et fleksibelt blandebatteri som kan roteres 360 grader. Svingfunksjonen passer spesielt godt dersom du har en større vask eller trenger plass i vasken.

Gloss White L03A 9832

Blanco

Andano 400-IF/A

Enkel og elegant. Vask i rustfritt stål som kun bygger 1 mm på benkeplaten, det skaper en illusjon av at vasken er integrert i benkeplaten. En robust og porefri overflate som både er rengjøringsvennlig og hygenisk.

Dette vaskerommet
24 218,-

Fronter
Gloss White

Håndtak
Wave

Belysning
San Francisco LED-spot

Innvendige løsninger
Integrert strykebrett

Benkeplate
Laminate Industrial Concrete

Vask
Blanco Andano 400-IF/A

Blandebatteri
Grohe Get

Som beskrevet over, eksl. hvitevarer.

Alternativ løsning
20 078,-

Front
Core

Integra

Steel Grey

Raffinerte og rene linjer som lyser opp hverdagens gjøremål. Dette velorganiserte vaskerommet har smarte oppbevarings- og sorteringsløsninger som gjør det enklere å få system i kaoset. For deg som vil bruke mindre tid på huslige plikter og mer på det som virkelig betyr noe.

Trend

Grey White & Misty Rose

Vakker funksjonalitet. Tryll frem en estetisk drøm i lekne farger og behagelige materialer som tre og vinyl, kombinert med en lys grå base. De gjennomtenkte løsningene gir orden og effektivitet - selv med begrenset plass.

Gloss

White

Stilrent design for en aktiv hverdag. Når vaskemaskin og tørketrommel plasseres oppå hverandre, får du mer ut av plassen, uten at det går på bekostning av godt design.

Trend

Emerald Green

Med en smaragdgrønn fargetone og solide arbeidsflater passer denne løsningen for familier med sammensatte behov og en evig voksende skittentøyshaug. Her slipper du å bekymre deg for manglende plass til oppbevaring.

Integra

Chalk

Minimalistisk vaskerom med god funksjonalitet for en aktiv livsstil. Praktiske oppbevaringsløsninger hjelper deg å holde orden på vaskerommet.

Shaker

Steel Grey

Elegant utenpå, praktisk innvendig. Dette vaskerommet effektiviserer husarbeidet, samtidig som det gir deg god oversikt over vaskeutstyret. Smarte oppbevaringsløsninger skaper både ro og orden.

Trend

Sienna & Chalk

Kan vaskerommet bli ditt nye yndlingsrom? Fleksible løsninger med plass nok til å vaske, tørke, dampe, stryke, brette, rydde og romstere - dette vaskerommet oppfyller alle behov.