Knotter og håndtak 1

Knotter og håndtak

Valg av materialer, farger og utforming på håndtak og knotter kan bidra til å fremheve et bestemt uttrykk i kjøkkenet eller vaskerommet. Vi har et stort utvalg av knotter og håndtak, slik at du kan du finne den stilen som passer best for deg.

Untitled4
Untitled2
Untitled3
Untitled5
Untitled1
Untitled6
Siena håndtak.png
Volare håndtak.png
Palazzo håndtak.png
Ruvido håndtak.png

Ruvido

Knott 20 mm

Epoq Ruvido-knotten 20 mm kombinerer et industrielt design med eleganse. Den ovale formen og det røffe teksturdesignet med en blank finish i antikk bronse gjør at knotten enkelt passer inn i industrielle- eller steampunk-inspirerte kjøkken.

Freddo

Knott 42 mm

Epoq Freddo-knotten 42 mm passer perfekt i både moderne og mer rustikke boliger. Dens avsmalnende ben sitter sikkert fast på kjøkkenskapets overflate, og det brede og flate hodet sikrer et godt grep. Knotten har videre en messingfarget finish som umiddelbart vil gi kjøkkenet ditt et nytt uttrykk.

Vivo

Knott 33 mm

Epoq Vivo-knotten 33 mm i valnøttfarge er et lekkert tilskudd til både kjøkkenskap og skuffer. Dens myke avtrykk av trelinjer gjør naturens tilstedeværelse mer fremtredende. Denne type knotter er meget allsidige og kan passe inn i alle kjøkken eller soverom med naturlige tremøbler.

Antico

Knott 30 mm

Epoq Antico-knotten 30 mm er en knott som kombinerer et tradisjonelt og moderne utseende. Den vil passe godt inn i bortimot alle kjøkken takket være dens nøytrale og enkle design, samtidig som den gir kjøkkenskap og skuffer et elegant og sofistikert preg.

Forio

Knott 38 mm

"Knott i klassisk stil tilgjengelig i 6 forskjellige farger som passer sammen med Conti håndtak. Leveres enkeltvis med skrue."

Cuoio

Skinnknott

Eksklusiv skinnknott med detaljer i messing/krom. Skinnet er laget hos Swedish Tärnsjö garveri. Du kan velge mellom design i messing eller krom, da begge følger med.

Siena

Håndtak 80 mm

Dette Epoq Siena-håndtaket med 80 mm skruehull er et ultramoderne over-kanthåndtak som vil passe godt på skapdører og skuffer. Dette over-kanthåndtaket i sort kan gå i ett med overflaten du fester det til, noe som gir en illusjon av en eneste tynn linje. Baksiden av håndtaket gjemmer enkelt skruens og forsterker det minimalistiske og rene utseende.

Volare

Håndtak 128 mm

Epoq Valare Handle 128 mm håndtaket passer til omtrent alle typer skap og skuffer takket være sitt glatte design og avrundede hjørner. Det tilfører et moderne og tøft innslag til kjøkkenet ditt takket være klossen på baksiden av håndtaket og en glossy sort finish.

Palazzo

Håndtak 128 mm

Epoq Palazzo-håndtak 128 mm passer inn i ethvert kjøkken. De rene og glatte linjene, kombinert med en matt metallfinish i antikk grå, tilfører et klassisk og tidløst utseende til skapene dine.

Ruvido

Håndtak 128 mm

Dette Epoq Ruvido-håndtaket 128 mm håndtaket kombinerer industrielt design med eleganse. En røff teksturert del og en blank finish i antikk bronse gjør at det passer godt inn i ditt industrielt- eller steampunk-inspirerte kjøkken.

Book tegnetime

Gratis tegnetime