Heritage Classic White K06AFull view without people 01718 V3 2

Heritage

Classic White

Romantisk landsbystil med vekt på sjarm og tradisjoner. Et kjøkken skreddersydd for rolige dager på sommerhytta eller til hjem med begrenset plass. Dekorativ oppbevaring og flotte detaljer skaper en naturlig, hjemlig følelse.

Heritage

Classic White

S 0502-G78Y

Classic White står for en tidløs klassisk base som du kan trekke i ulike stilretninger ut ifra hva du velger å kombinere den med.

Antico

Knott hvit 30 mm

Heritage Classic White K06Asurface detail 01694 V2
Heritage Classic White K06Abackflip socket gif 01676 V2
Heritage Classic White K06Abackflip socket gif 01675 V2
Heritage Classic White K06A backflip socket gif 01673 V2

Laminat

Ragged Oak

Bedre produksjonsmetoder gjør at laminat nå nærmer seg uttrykket til de mer eksklusive overflatene til materialer som stein og massivt tre.

Heritage Classic White K06AFaucet sink 01688 V2 zoom

Blanco

Livia-S Chrome

Livia er et designbatteri og et lekkert innslag på ethvert kjøkken - det er fleksibelt nok til å passe til de fleste stiler.

Heritage Classic White K06AFaucet sink 01688 V2

Franke

HDX 654

Vendbar kjøkkenvask for nedfelling i benkeplate. Passer underskap som er 60 cm brede. Turbowaste, kurvventiler, twistcontrol og vannlås medfølger.

Dette kjøkkenet
29 415,-

Fronter
Heritage Classic White

Knott
Antico hvit 30mm

Belysning
Logik San Francisco LED-spot

Stikkontakt
Twist

Innvendige løsninger
Savo tørkehyller 80cm

Benkeplate
Laminate Ragged Oak

Vask
Franke HDX 654

Blandebatteri
Blanco Livia-S Chrome

Som beskrevet over, eksl. hvitevarer.

Alternativ løsning
22 610,-

Benkeplate
Massiv Eik, fast lengde 246 cm

Blandebatteri
Damixa Traditional Chrome

Vask
Silver 100×49 toppmontert

I-kjøkken

I-kjøkken

Et I-kjøkken er et rett kjøkken hvor alle elementene bygges langs en vegg. Denne planløsningen brukes blant annet når rommet er langt og smalt, samt i åpne løsninger.

Integra

Black & Chalk

Enkelt og fredelig, inspirert av japansk design. Rene linjer og overflater gir en elegant og minimalistisk romfølelse fri for rot. Kombinasjonen av nordiske materialer og sterke kontraster gir deg en avslappende følelse av zen, samtidig som den skandinaviske varmen er beholdt.

Integra

Steel Grey

En kompakt løsning som gjør hver­dagen lettere, uten å gå på bekost­ning av stil. De moderne, rene linjene og den velintegrerte funksjonaliteten utnytter den begrensede plassen godt. En rolig, grå basefarge gjør det også enkelt å tilføre personlighet ved hjelp av møbler og tilbehør.

Heritage

Blue Grey

Moderne gårdshusestetikk preget av en lekker dyp blåtone. Et tradisjonelt, landlig kjøkken i moderne farger og med klassiske, men tidsriktige former. Alt er gjennomført ned til minste detalj. Tilbehør i mørke tresorter som røkt eik framhever det elegante utseendet.

Shaker

Natural Oak

Urban eleganse. Den særegne studioleilighet-stilen kommer til uttrykk gjennom full utnyttelse av takhøyde, mens fronter i eik tilfører moderne skandinaviske former.

Heritage

Classic White

Romantisk landsbystil med vekt på sjarm og tradisjoner. Et kjøkken skreddersydd for rolige dager på sommerhytta eller til hjem med begrenset plass. Dekorativ oppbevaring og flotte detaljer skaper en naturlig, hjemlig følelse.

Edge

Black Ash

En moderne løsning for deg som ønsker en mørk variant. Dette er en bekvem og romslig løsning i sortbeiset ask med sofistikerte sorte detaljer. Lett å kombinere med andre farger og materialer hvis du ønsker litt variasjon.

Core

Classic White

Urbant hjem med moderne detaljer. Her får du et tidsriktig kjøkken med budsjettvennlige materialer.

Shaker

Natural Oak

Nordisk funksjonalisme med innslag av industriell stil. Solide og røffe materialer og detaljer bygget på enkle former. Smart oppbevaring og integrerte løsninger skaper orden og utnytter plassen godt, mens veggstativet gjør at kjøkkenredskapene alltid er innen rekkevidde. Med en slank kjøkkenøy får du mer arbeidsplass, slik at hele familien kan delta i matlagingen.

Trend

Warm Grey

Et preg av lun, skandinavisk minimalisme. Her er et kjøkken designet for aktive hjem, med en åpen løsning som byr på rikelig med plass, både til bruk og oppbevaring. Gråtoner kombinert med lyst heltre tilfører ro og orden til et hjem med travle hverdager.

Trend

Green Envy

Urbant design for åpne løsninger. Høyden utnyttes fullt ut for maksimal oppbevaringsplass, og formene er lekne. Hvitevarer med flere funksjoner og smarte løsninger gir spennende muligheter. En frisk grønnfarge kombinert med bærekraftig bambus framhever kjøkkenets personlighet og reflekterer en ung og skandinavisk stil.

Shaker

Steel Grey

Klassisk design med elegante og tidsriktige detaljer. Jevne gråtoner berikes av marmor- og messingelementer. Dette kjøkkenet er designet for et aktivt sosialt liv, slik at det skal være enkelt å invitere familie og venner til middagsselskap. Den romslige benkeplaten egner seg både til baking og servering, mens de fleksible oppbevaringsløsningene og doble skuffene gjør det enklere å holde det hele ryddig.

Trend

Blue Grey

Tidsriktig design for et moderne hverdagsliv. Sentralt i løsningen er en dyp blåfarge som skaper en unik stemning. Det åpne kjøkkenet lar deg kombinere matlaging og sosialt liv. Spar tid med velorganiserte og integrerte løsninger samt smarte hvitevarer med den nyeste teknologien.

Shaker

Steel Grey

En elegant kombinasjon av klassiske og moderne elementer, flettet sammen til et tidsriktig landlig utseende. Et kompakt kjøkken til åpne romløsninger, hvor funksjonalitet og estetikk ikke går på bekostning av hverandre.

Trend/Edge

Black & Walnut

Sofistikert modernisme med elegante detaljer og designelementer som garantert vekker oppsikt. Fleksible og romslige oppbevaringsløsninger gir deg en effektiv arbeidsflyt. Både design og teknologi bygger på materialer av høy kvalitet, og løsningen preges av ekstra komfort og luksus.

Heritage

Light Grey

Enkel, landlig estetikk med tiltalende og beroligende fargetoner. Når plassen er begrenset, kan du bruke smarte oppbevaringsløsninger for å utnytte den maksimalt. Med denne løsningen har du alle muligheter til å videreføre gode matlagingstradisjoner.