Heritage Blue Grey K4B Full view without people 00207

Heritage

Blue Grey

Moderne gårdshusestetikk preget av en lekker dyp blåtone. Et tradisjonelt, landlig kjøkken i moderne farger og med klassiske, men tidsriktige former. Alt er gjennomført ned til minste detalj. Tilbehør i mørke tresorter som røkt eik framhever det elegante utseendet.

Panorama

Trend

Blue Grey

7010-R90B

Blue Grey er en sval farge mellom blå og grå, som utstråler selvtillit og raffinert eleganse. Blå er en naturlig og universell farge – tidløs, balansert og beroligende.

Logik

LED skuffebelysning

Heritage Blue Grey K4B Surface detail 00277
Heritage Blue Grey K4B Drawer detail 00305
Heritage Blue Grey K4B Drawer detail 00308
Heritage Blue Grey K4B Kessebohmer iMove shelf system 00232 V2
Heritage Blue Grey K4B Handles 00322
Heritage Blue Grey K4B New garbage system 60cm 00299

Epoq

Tandem uttrekksoppbevaring

Silestone Eternal

Calacatta Gold

Med en benkeplate i kvarts får du et av verdens hardeste mineraler inn på kjøkkenet.

Heritage Blue Grey K4B Faucet sink 00256 zoom

Blanco

Livia-S Chrome

Livia er et designbatteri og et lekkert innslag på ethvert kjøkken - det er fleksibelt nok til å passe til de fleste stiler.

Heritage Blue Grey K4B Faucet sink 00256

Blanco

Subline 500-U White

Subline er en undermontert vask som passer godt sammen med benkeplater av kvarts eller naturstein. Vi tilbyr Subline-serien i syv modeller og ti forskjellige farger.

Dette kjøkkenet
167 642,-

Fronter
Heritage Blue Grey

Håndtak
Ruvido sort 128mm

Knott
Ruvido sort 20mm

Belysning
Logik LED skuffebelysning

Stikkontakt
EVOline BackFlip hvitt glass

Innvendige løsninger
NPS kildesortering 600
Tandem 60cm uttrekksoppbevaring

Benkeplate
Silestone Eternal Calacatta Gold

Vask
Blanco Subline 500-U White

Blandebatteri
Blanco Livia-S Chrome

Som beskrevet over, eksl. hvitevarer.

Alternativ løsning
135 323,-

Benkeplate
Avonite Summit

Blandebatteri
Damixa Traditional Chrome

Vask
Blanco Dalago 5 White toppmontert

L-kjøkken + øy Arbeidstrekanten

L-kjøkken + øy

L-kjøkkenet er en meget arbeidseffektiv løsning alene, med korte strekk mellom arbeidssonene. Har du i tillegg plass til en kjøkkenøy kan det åpne for kortere strekk mellom arbeidssonene i et større rom, samt en mer sosial løsning da man kan stå vendt ut mot rommet. Denne løsningen passer best inn i store rom, som tillater tilstrekkelig med plass til å bevege seg rundt øyen, samt forhindrer at funksjoner ikke kommer i konflikt med hverandre.

Arbeidstrekanten

«Arbeidstrekanten» er et begrep som beskriver hvordan man jobber mellom de tre viktigste arbeidsstasjonene på et kjøkken: oppvaskkummen, kjøleskapet og komfyren. For å arbeide komfortabelt er det viktig å flytte råvarer, gryter og seg selv så effektivt som mulig. Derfor er det viktig at de tre arbeidsområdene er smart plassert i forhold til hverandre. Ved å tegne en linje mellom de tre stasjonene kan man måle hvor effektiv løsningen er. Prinsippet er at jo kortere linjen er, desto mer effektivt kommer du til å jobbe.

Integra

Black & Chalk

Enkelt og fredelig, inspirert av japansk design. Rene linjer og overflater gir en elegant og minimalistisk romfølelse fri for rot. Kombinasjonen av nordiske materialer og sterke kontraster gir deg en avslappende følelse av zen, samtidig som den skandinaviske varmen er beholdt.

Integra

Steel Grey

En kompakt løsning som gjør hver­dagen lettere, uten å gå på bekost­ning av stil. De moderne, rene linjene og den velintegrerte funksjonaliteten utnytter den begrensede plassen godt. En rolig, grå basefarge gjør det også enkelt å tilføre personlighet ved hjelp av møbler og tilbehør.

Heritage

Blue Grey

Moderne gårdshusestetikk preget av en lekker dyp blåtone. Et tradisjonelt, landlig kjøkken i moderne farger og med klassiske, men tidsriktige former. Alt er gjennomført ned til minste detalj. Tilbehør i mørke tresorter som røkt eik framhever det elegante utseendet.

Shaker

Natural Oak

Urban eleganse. Den særegne studioleilighet-stilen kommer til uttrykk gjennom full utnyttelse av takhøyde, mens fronter i eik tilfører moderne skandinaviske former.

Heritage

Classic White

Romantisk landsbystil med vekt på sjarm og tradisjoner. Et kjøkken skreddersydd for rolige dager på sommerhytta eller til hjem med begrenset plass. Dekorativ oppbevaring og flotte detaljer skaper en naturlig, hjemlig følelse.

Edge

Black Ash

En moderne løsning for deg som ønsker en mørk variant. Dette er en bekvem og romslig løsning i sortbeiset ask med sofistikerte sorte detaljer. Lett å kombinere med andre farger og materialer hvis du ønsker litt variasjon.

Core

Classic White

Urbant hjem med moderne detaljer. Her får du et tidsriktig kjøkken med budsjettvennlige materialer.

Shaker

Natural Oak

Nordisk funksjonalisme med innslag av industriell stil. Solide og røffe materialer og detaljer bygget på enkle former. Smart oppbevaring og integrerte løsninger skaper orden og utnytter plassen godt, mens veggstativet gjør at kjøkkenredskapene alltid er innen rekkevidde. Med en slank kjøkkenøy får du mer arbeidsplass, slik at hele familien kan delta i matlagingen.

Trend

Warm Grey

Et preg av lun, skandinavisk minimalisme. Her er et kjøkken designet for aktive hjem, med en åpen løsning som byr på rikelig med plass, både til bruk og oppbevaring. Gråtoner kombinert med lyst heltre tilfører ro og orden til et hjem med travle hverdager.

Trend

Green Envy

Urbant design for åpne løsninger. Høyden utnyttes fullt ut for maksimal oppbevaringsplass, og formene er lekne. Hvitevarer med flere funksjoner og smarte løsninger gir spennende muligheter. En frisk grønnfarge kombinert med bærekraftig bambus framhever kjøkkenets personlighet og reflekterer en ung og skandinavisk stil.

Shaker

Steel Grey

Klassisk design med elegante og tidsriktige detaljer. Jevne gråtoner berikes av marmor- og messingelementer. Dette kjøkkenet er designet for et aktivt sosialt liv, slik at det skal være enkelt å invitere familie og venner til middagsselskap. Den romslige benkeplaten egner seg både til baking og servering, mens de fleksible oppbevaringsløsningene og doble skuffene gjør det enklere å holde det hele ryddig.

Trend

Blue Grey

Tidsriktig design for et moderne hverdagsliv. Sentralt i løsningen er en dyp blåfarge som skaper en unik stemning. Det åpne kjøkkenet lar deg kombinere matlaging og sosialt liv. Spar tid med velorganiserte og integrerte løsninger samt smarte hvitevarer med den nyeste teknologien.

Shaker

Steel Grey

En elegant kombinasjon av klassiske og moderne elementer, flettet sammen til et tidsriktig landlig utseende. Et kompakt kjøkken til åpne romløsninger, hvor funksjonalitet og estetikk ikke går på bekostning av hverandre.

Trend/Edge

Black & Walnut

Sofistikert modernisme med elegante detaljer og designelementer som garantert vekker oppsikt. Fleksible og romslige oppbevaringsløsninger gir deg en effektiv arbeidsflyt. Både design og teknologi bygger på materialer av høy kvalitet, og løsningen preges av ekstra komfort og luksus.

Heritage

Light Grey

Enkel, landlig estetikk med tiltalende og beroligende fargetoner. Når plassen er begrenset, kan du bruke smarte oppbevaringsløsninger for å utnytte den maksimalt. Med denne løsningen har du alle muligheter til å videreføre gode matlagingstradisjoner.