Untitled 1

Core

Classic White

Urbant hjem med moderne detaljer. Her får du et tidsriktig kjøkken med budsjettvennlige materialer.

Panorama

Core

White

S 0502-B50G

Classic White står for en tidløs klassisk base som du kan trekke i ulike stilretninger ut ifra hva du velger å kombinere den med.

Epoq

Select kildesorteringsett sidemontert

Core Classic White K07A handles surface detail 02423 master
Core Classic White K07A new garbage system 02429
Core Classic White K07A Thin cabinet for wash stash 02435 master
Core Classic White K07A Full view with people 02417

Laminat

White Marble

Bedre produksjonsmetoder gjør at laminat nå nærmer seg uttrykket til de mer eksklusive overflatene til materialer som stein og massivt tre.

Integra Steel Grey K07B Faucet sink 00511 retouch zoom

Damixa

Silhouet Matt Black

Uansett hvilken farge du velger på Silhouet, får du et smakfullt og slankt blandebatteri som passer like godt inn på dagens kjøkken som på morgendagens - Damixa Silhouet er selve essensen av tidløs skandinavisk design.

Integra Steel Grey K07B Faucet sink 00511 retouch sink

Blanco

Andano 400-IF/A

Enkel og elegant. Vask i rustfritt stål som kun bygger 1 mm på benkeplaten, det skaper en illusjon av at vasken er integrert i benkeplaten. En robust og porefri overflate som både er rengjøringsvennlig og hygenisk.

Dette kjøkkenet
25 303,-

Fronter
Core Classic White

Knott
Cuoio skinnknott

Innvendige løsninger
Select kildesorteringssett sidemontert

Benkeplate
Laminate White Marble

Vask
Blanco Andano 400-IF/A

Blandebatteri
Damixa Silhouet Matt Black

Som beskrevet over, eksl. hvitevarer.

I-kjøkken

I-kjøkken

Et I-kjøkken er et rett kjøkken hvor alle elementene bygges langs en vegg. Denne planløsningen brukes blant annet når rommet er langt og smalt, samt i åpne løsninger.

Integra

Black & Chalk

Enkelt og fredelig, inspirert av japansk design. Rene linjer og overflater gir en elegant og minimalistisk romfølelse fri for rot. Kombinasjonen av nordiske materialer og sterke kontraster gir deg en avslappende følelse av zen, samtidig som den skandinaviske varmen er beholdt.

Integra

Steel Grey

En kompakt løsning som gjør hver­dagen lettere, uten å gå på bekost­ning av stil. De moderne, rene linjene og den velintegrerte funksjonaliteten utnytter den begrensede plassen godt. En rolig, grå basefarge gjør det også enkelt å tilføre personlighet ved hjelp av møbler og tilbehør.

Heritage

Blue Grey

Moderne gårdshusestetikk preget av en lekker dyp blåtone. Et tradisjonelt, landlig kjøkken i moderne farger og med klassiske, men tidsriktige former. Alt er gjennomført ned til minste detalj. Tilbehør i mørke tresorter som røkt eik framhever det elegante utseendet.

Shaker

Natural Oak

Urban eleganse. Den særegne studioleilighet-stilen kommer til uttrykk gjennom full utnyttelse av takhøyde, mens fronter i eik tilfører moderne skandinaviske former.

Heritage

Classic White

Romantisk landsbystil med vekt på sjarm og tradisjoner. Et kjøkken skreddersydd for rolige dager på sommerhytta eller til hjem med begrenset plass. Dekorativ oppbevaring og flotte detaljer skaper en naturlig, hjemlig følelse.

Edge

Black Ash

En moderne løsning for deg som ønsker en mørk variant. Dette er en bekvem og romslig løsning i sortbeiset ask med sofistikerte sorte detaljer. Lett å kombinere med andre farger og materialer hvis du ønsker litt variasjon.

Core

Classic White

Urbant hjem med moderne detaljer. Her får du et tidsriktig kjøkken med budsjettvennlige materialer.

Shaker

Natural Oak

Nordisk funksjonalisme med innslag av industriell stil. Solide og røffe materialer og detaljer bygget på enkle former. Smart oppbevaring og integrerte løsninger skaper orden og utnytter plassen godt, mens veggstativet gjør at kjøkkenredskapene alltid er innen rekkevidde. Med en slank kjøkkenøy får du mer arbeidsplass, slik at hele familien kan delta i matlagingen.

Trend

Warm Grey

Et preg av lun, skandinavisk minimalisme. Her er et kjøkken designet for aktive hjem, med en åpen løsning som byr på rikelig med plass, både til bruk og oppbevaring. Gråtoner kombinert med lyst heltre tilfører ro og orden til et hjem med travle hverdager.

Trend

Green Envy

Urbant design for åpne løsninger. Høyden utnyttes fullt ut for maksimal oppbevaringsplass, og formene er lekne. Hvitevarer med flere funksjoner og smarte løsninger gir spennende muligheter. En frisk grønnfarge kombinert med bærekraftig bambus framhever kjøkkenets personlighet og reflekterer en ung og skandinavisk stil.

Shaker

Steel Grey

Klassisk design med elegante og tidsriktige detaljer. Jevne gråtoner berikes av marmor- og messingelementer. Dette kjøkkenet er designet for et aktivt sosialt liv, slik at det skal være enkelt å invitere familie og venner til middagsselskap. Den romslige benkeplaten egner seg både til baking og servering, mens de fleksible oppbevaringsløsningene og doble skuffene gjør det enklere å holde det hele ryddig.

Trend

Blue Grey

Tidsriktig design for et moderne hverdagsliv. Sentralt i løsningen er en dyp blåfarge som skaper en unik stemning. Det åpne kjøkkenet lar deg kombinere matlaging og sosialt liv. Spar tid med velorganiserte og integrerte løsninger samt smarte hvitevarer med den nyeste teknologien.

Shaker

Steel Grey

En elegant kombinasjon av klassiske og moderne elementer, flettet sammen til et tidsriktig landlig utseende. Et kompakt kjøkken til åpne romløsninger, hvor funksjonalitet og estetikk ikke går på bekostning av hverandre.

Trend/Edge

Black & Walnut

Sofistikert modernisme med elegante detaljer og designelementer som garantert vekker oppsikt. Fleksible og romslige oppbevaringsløsninger gir deg en effektiv arbeidsflyt. Både design og teknologi bygger på materialer av høy kvalitet, og løsningen preges av ekstra komfort og luksus.

Heritage

Light Grey

Enkel, landlig estetikk med tiltalende og beroligende fargetoner. Når plassen er begrenset, kan du bruke smarte oppbevaringsløsninger for å utnytte den maksimalt. Med denne løsningen har du alle muligheter til å videreføre gode matlagingstradisjoner.