Grass

Funksjonelle Løsninger

Vi har et stort utvalg av funksjonelle løsninger til kjøkken og vaskerom. De fleste løsningene kommer i en rekke forskjellige materialer og farger, og vi har også alternativer når det kommer til prisklasser.

Shaker Natural Oak K05 8747 2

Epoq

Sokkelskuff 60 cm

Det er ikke mange som klager over at de har for mye oppbevaringsplass i kjøkkenet sitt. Derfor utvikler vi hele tiden nye løsninger som optimaliserer alle deler av kjøkkenet, for eksempel denne smarte sokkelskuffen.

Untitled5

EVOline

Port 3

Denne pop-up løsningen utnytter plassen optimalt. Installer den i kjøkkenbenken så den stiger opp, eller i et overskap så den kan trekkes ned. Med denne løsningen, og med EVOline Port med USB-inngang, kan lokket vippes opp sånn at du kan lade telefonen eller bruke brødristeren selv når den står i lukket posisjon.

Epoq

iMove 60 cm

En smart og funksjonell uttrekksløsning for overskap. Ekstra praktisk for de av oss som ikke rager høyest. Dras ned og ut i en bevegelse. Gir enkel tilgang på det det du har stående i hyllen og god oversikt. Passer 60cm overskap som er 70- eller 92 cm høye.

Epoq

Kildesortering Cube 600

Kildesorteringssystem med seks beholdere og ventilert bøtte for matavfall. Sidene er dekket og det er også området mellom beholderne. det betyr at smuler og rusk ikke faller ned i bunnen av skuffen. Fås til 40-. 60- og 80 cm brede skuffer.

Heritage Blue Grey K4B Drawer detail 00305 1
Integra Black  Chalk K01B Integrated drawers under oven 00148 1
Integra Steel Grey K07B two drawer cabinet front 00504 1

Epoq

Skuff-i-skuff løsninger

Med denne løsningen får du to skuffer gjemt bak en og samme skuffefront. Den gir en optimal oppbevaringsplass og er spesielt funksjonell når den plasseres under integrerte- platetopper og ovner.

Logik

LED skuffebelysning

Skuffbelysning med automatisk påslagning når skuffen åpnes.

Untitled2

BackFlip stikkontakt

EVOline Backflip

Det er veldig praktisk med strømuttak i nærheten av kjøkkenets mange arbeidssoner. Det gjelder også kjøkkenøyen, enten du har installert platetoppen der eller ikke. Her får du en diskre og funksjonell løsning som med et lett trykk gir tilgang til to strømuttak og USB-inn­gang. Fås i en rekke farger og materialer.

Trend Edge Black  Walnut K03 9321 V3 1

Epoq

Skuffinnsats og inndelere

Denne fleksible løsningen gjør det enkelt å få plass til alle redskapene dine, og holde orden på dem. Skuffeavdelere som kan justeres og tilpasses etter ditt behov.

Epoq

Tandem 60 cm uttrekksoppbevaring

Tandem gir deg en helt ny oppbevaringsløsning! Tandem er en uttrekksoppbevaring med dobbel oppbevaring på seks nivåer, for 50 og 60 cm brede høyskap. Oppbevaringen er delt opp i en frontdel og en bakre hylleenhet, slik at du får bedre oversikt i skapet. Fronthyllene åpnes med døren, og når du åpner døren dras de bakre hyllene automatisk fremover.

Untitled1

Electrolux

Oppvaskmaskin med ComfortLift

Med ComfortLift blir det enkelt og lett å tømme oppvaskmaskinen. Den nedre kurven glir enkelt og løftes opp til en behagelig høyde å jobbe i slik at du ikke trenger og bøye deg. Slipp ubehagelige arbeidsstillinger som sliter på ryggen samtidig som det blir lettere å plukke ut porselen uten å miste det.

Untitled8

Epoq

Twist stikkontakt

Med en tykkelse på bare 40 mm kan denne løsningen installeres i selve benkeplaten, også over kjøkkenskuffer, og tar derfor ikke opp noe av plassen i benkeskapet. Strømuttakene er jordet og du får en elegant og prisvennlig løsning.

Untitled3

EVOline

Square80 QI stikkontakt

Det er ikke alle som kan lade batteriene på vaskerommet, men det kan du med denne. Trådløs lading til smarttelefon, stikkontakt og USB·inngang i ett. Fås i flere farger og er like funksjonell på kjøkkenet som på vaskerommet.

Untitled4

Epoq

Integrert strykebrett

Praktisk og plossbesporende løsning som skjules bak skuffefronten når den ikke er i bruk. Den perforerte bunnen slipper gjennom damp fra strykejernet og gir et rynkefritt resultat.

Untitled6

Epoq

Uttrekkskurv m/hjul

Funksjonell løsning med uttrekks· skinne og hjul. Kan monteres i under- og høyskap. Med praktisk avdeler far skittentøy som rommer opp til to fulle vaskemaskiner er dette en veldig god venn på vaskerommet.

Untitled7

Samsung

Vaskemaskin

Glemt en sokk? Stopp vaskeprogrammet midlertidig og åpne AddWash-døren. Du kan legge inn plagg etter at programmet har startet. Samsungs QuickDrive vaskemaskin gir deg en rekke moderne teknologier eksempelvis QuickDrive, som er svært tidsbesparende, og Q-rator, som optimaliserer vaskeprosessen. Enklere blir det ikke.

Grass Sensomatic

Elektrisk skuffestyring

Komfort har aldri vært med fascinerende. Med automatikken i Sensomatic holder det med et lett dytt for å åpne skuffene dine, takket være elektrisk skuffeåpning.

Grohe Red Miljøbilde

Grohe

Red

Med Grohe Red kan du få kokende vann rett fra blandebatteriet. Samtidig er blandebatteriet gjort helt trygt for yngre familiemedlemmer, ved hjelp av en sensor for totrinns berørings­aktivering.

Grohe

Blue

Grohe Blue snur Red-designet på hodet. I stedet for kokende vann kan dette blandebatteriet levere friskt og avkjølt vann med kullsyre ved en enkel berøring.

Grass

Artikkel

GRASS – Innsiden teller

Med et engasjert team av ingeniører står denne østerrikske produsenten for tidløse og moderne designvalg som glir elegant inn i de fleste kjøkken, samtidig som funksjonaliteten alltid står i høysetet.

Book tegnetime

Gratis tegnetime