Fronter 2

Mulighetene er mange

Vi har et stort utvalg av fronter i ulike utførelser og farger. Alle våre fronter kan brukes til både kjøkken og vaskerom.

Trend front 1

Trend

En moderne serie med slette fronter i 20 tidsriktige farger i ulike toner. Lakkert 19 mm MDF. Glanstall: 30±5.

Viva 2

Viva

En moderne hvit front i rent og enkelt design til en gunstig pris. 16 mm tykk melaminfoliert MFC med kantlist av ABS.

Integra Steel Grey

Integra

En moderne, slett front med integrerte håndtak og minimalistisk design i en elegant gr6nyanse. Lakkert 19 mm tykk MDF med grep frest inn i frontens overside. Nærmeste fargekode: NCS S 4500-N. Glanstall: 30±5.

Edge Black Ash 1

Edge Black Ash

En moderne svart front med et stramt utrykk og lune trestrukturer. 19 mm tykk med en slett overflate av sortbeiset askfinert trefiberplate med 1.5 mm kantlist i ask. Klarlakkert med en UV-bestondig lakk som ivaretar trestrukturen.

Edge Walnut 1

Edge Walnut

En moderne front i elegant valnøtt som gir en eksklusiv følelse. 19 mm tykk med en slett matt overflate av valnøttfinert trefiberplate med I mm kantlist i valnøtt. Klarlakkert med en UV-bestandig lokk som ivaretar trestrukturen

Fasett Natural Oak 1

Fasett

En klassisk, rustikk front med herskapelige utskjæringer og vakker eikestruktur. 19 mm i massiv eik med en rett, profilert ramme og speil med fasett. Fasettslipt og sammensatt av fem deler.

Gloss 1

Gloss

En moderne minimalistisk front med slett flate og hvit blank finish. 19 mm tykk MFC med 1.5 mm akrylfolie på frem- og bakside. kontlister av akryl.

Gloss vitrine 1

Gloss vitrine

En moderne minimalistisk front med slett flate og hvit blank finish. 19 mm tykk MFC med 1,5 mm akrylfolie på frem- og bakside. kantlister av akryl.

Edge Black Ash 2

Core

En moderne slett front med et rent og enkelt design. Lakkert 16 mm tykk MDF. Nærmeste fergekode: NCS S 0502-B50G. Glanstall: 30±5.

Core

En moderne slett front med et rent og enkelt design. Lakkert 16 mm tykk MDF. Nærmeste fergekode: NCS 2903-Y30R. Glanstall: 30±5.

Heritage Blue Grey 1

Heritage

En klassisk front med herskapelige utskjæringer i en elegant blågrå farge. Lakkert 18 mm MDF med formpresset profil. Nærmeste fargekode: NCS S 70l0-R90B. Glanstoll: 30±5.

Heritage Blue Grey Vitrine 1

Heritage vitrine

En klassisk front med herskapelige utskjæringer i en elegant blågrå farge. Lakkert 18 mm MDF med formpresset profil. Nærmeste fargekode: NCS S 70l0-R90B. Glanstoll: 30±5.

Shaker steel grey 1

Shaker

En klassisk front med stilrene og enkle utskjæringer i en elegant grånyanse. Lakkert 18 mm MDF med ramme og slett speil, sammensatt av fem deler. Nærmeste fargekode': NCS S 4500-N. Glanstoll: 30±5.

Book tegnetime

Gratis tegnetime