Blandebatteri 1

Blandebatterier

Dagens blandebatterier skal både være praktiske i funksjon og elegante i form. Blandebatteriene fås i mange farger og design, og teknologien på innsiden er skreddersydd for å bidra til en bedre flyt på kjøkkenet.

Damixa Silhouet Chrome
Damixa Silhouet Polished Brass
Damixa Silhouet Steel
Danixa Silhouet Matt Black

Damixa

Silhouet

Ønsker du et tradisjonelt blandebatteri i blankt stål. eller foretrekker du et sort og elegant blandebatteri som passer til det minimalistiske kjøkkendesignet ditt? Uansett hvilken farge du velger på Silhouet, får du et smakfullt og slankt blandebatteri som passer like godt inn på dagens kjøkken som på morgendagens - Damixa Silhouet er selve essensen av tidløs skandinavisk design.

1
3
2
4

Mora

Izzy

Med et dristig og karakteristisk utseende som gir hjemmet designerstil er serien Mora lzzy noe for seg selv. Den fås i fire forskjellige versjoner. Den nye, eksklusive Mora lzzy Rustic har, som navnet antyder, en rustikk overflate inspirert av industrielle miljøer. Mora lzzy Raw har en gyllen overflate av ubehandlet messing. Den er verken er polert eller lakkert. så den rå. matte overflaten får en vakker og naturlig patina med tiden. Mora lzzy Rock er på sin side moderne og dristig, med lekre. bearbeidede detaljer i glinsende krom som gir blande­ batteriet en unik stil.

Blanco Livia S Chrome
Blanco Livia S Brushed Brass
Blanco Livia S Manganese

Blanco

Livia

Livia er et designbatteri og et lekkert innslag på ethvert kjøkken - det er fleksibelt nok til å passe til de fleste stiler. Børstet messing glir rett inn i rustikke og landlige omgivelser. mens mørkt mangan er prikken over i-en i industrielle loftsleiligheter. Som blandebatteri står Livia fint på egenhånd. men det kommer virkelig til sin rett når det suppleres med en matchende såpedispenser og en knapp for å heve kurvsilen i oppvaskkummen for enkel rengjøring.

Mora Cera Duo Miniprofi Sensor
Mora Cera Duo Sensor 2

Mora

Cero Duo & Sensor

Cera Duo kombinerer det beste fra tradisjonelle kjøkkenbatterier med det siste innen sensorteknologi. Det fungerer strålende som vanlig blandebatteri, men du har også muligheten til å gjøre det berøringsfritt. Hold hånden under tuten, så aktiverer en sensor blandebatteriet, og vann med en forhåndsinnstilt temperatur strømmer ut i fire, åtte eller tolv sekunder. Denne nyvinningen er både hygienisk og miljøvennlig, siden den er vannbesparende. Dermed slipper du å bruke håndbaken for å unngå bakterier på blandebatteriet når du skal vaske hendene etter å ha håndtert en kyllingfilet.

E11100063107 Grohe Minta C Hard Graphite Børstet
E11100062707 Grohe Minta C Warm Sunset Børstet
E11100063207 Grohe Minta C Hard Graphite Polert
E11100062707 Grohe Minta C Warm Sunset Polert

Grohe

Minta C

Touch-betjent kran. Kranen er berøringssensitiv og en enkel berøring med baksiden av hånden, håndleddet eller albuen vil aktivere eller deaktivere vannet. Vask hendene uten å grise til kranen. Praktisk og hygienisk - hold kranen ren samtidig som du sparer tid. Vendingsgraden er på 360°: Ekstra jevn bevegelse i alle retninger for rask håndtering og med full fleksibilitet: Full vendingsgrad er noe du garantert vil verdsette om du har en vask med to kummer. Toppmontering gir enkel installasjon.

E11100064007 Grohe Minta Hard Graphite Børstet
E11100063707 Grohe Minta L Warm Sunset Børstet
E11100064107 Grohe Minta L Hard Graphite Polert
E11100063607 Grohe Minta L Warm Sunset Polert

Grohe

Minta L

Blandebatteriene i Grohe Minta-kolleksjonen er lett å bruke og svært allsidige - og de gjør kjøkkenarbeidet mye enklere. Den høye tuten er ideell når du skal fylle store kjeler, og med 360° svingradius får du maksimal fleksibilitet. I serien finner du også modeller med uttrekkbart dusjhode som gjør det lett å komme til i alle hjørner av oppvaskkummen. Serien fås i farger fra klassisk krom og grafitt til fløyelssort og messingtoner som flørter med rosegull.

Book tegnetime

Gratis tegnetime